CSiGa-Autókölcsönző 
A LEGMEGBÍZHATÓBB AUTÓKÖLCSÖNZŐ BUDAPESTEN

Kedves Látogató!


Autókölcsönzőnk egy fejlődő vállalkozás, ami folyamatosan próbál az ügyfeleink igényeihez alkalmazkodni. Célunk járműflottánk folyamatos frissítése, fiatalítása úgy, hogy az árakat nem emeljük. 


Miért mi?


1. Ár-érték arányban tartjuk a versenyt a piacon.

2. Házhozszállítást vállalunk szinte üzemanyag áron.

3. Ha lerobbant az autója segítünk az elszállításban, ajánlunk szervízt és a helyszínre visszük bérautóját.

4. Ha autóvásárlás előtt áll, ingyenes tanácsadást nyújtunk. Ajánlunk autót az adott összeghatárig és tájékoztatást adunk az adott típus szokásos betegségeiről. 

5. Az autóink állandó szervízelésen vesznek részt.

Számunkra fontosak az ügyfelek véleménye, egy olyan cég vagyunk akire lehet számítani minden helyzetben , ugyanakkor szükségünk van ügyfeleink ajánlására is . 


Kinek és miért érdemes autót bérelni?


1. Egy pénztárcabarát megoldást nyújt az átlag magyar embereknek, akiknek szervízbe került az autójuk és olcsó alternatívát keresnek a javítási időszakra. 

2. Tapasztalataink szerint egyre több, (főleg) fővárosi lakos számára felesleges saját autó fentartása a hétköznapokra a kiépített tömegközlekedés miatt. Nekik egy abszolút kedvező lehetőség lehet a hétvégi kikapcsolódáshoz, vidéki utakra autót kölcsönözni.

3. Az előző két pont kiegészítéseként, nem utolsó szempont, hogy minden alkalommal másik autót próbálhat ki az ember. Ha városi forgalomba szeretné használni, kis autót bérel, költözéshez kombit, utazáshoz egyterűt.


Köszönjük, hogy elolvasta bemutatkozásunkat, tekintse meg Autóinkat, ha felkeltettük érdeklődését!